Καλώς ήρθατε στο Photomad!

Το PHOTOMAD είναι στούντιο Φωτογράφισης και Κινηματογράφισης Γάμων και Βαπτίσεων στην Ελλάδα. Συγκίνηση, χαρά, αυθορμητισμός, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για το τέλειο αποτέλεσμα. Δύο φωτογράφοι και δύο κινηματογραφιστές με πάθος για τη δουλειά μας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αποθανατίζουμε μοναδικές στιγμές για ζευγάρια από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί χαρακτήρες και αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στο τελικό αποτέλεσμα.
W-Wedding-Formals-600x401.jpg

Σχετικά με το Photomad

Το Photomad είναι μια από τις πιο γνωστές ομάδες φωτογράφισης και βιντεογράφησης στην Ελλάδα. Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που αγαπάνε την δουλειά τους και επικεντρώνεται στους γάμους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Μέσω της δουλειάς μας, μπορείτε να δείτε το πάθος μας για αυτό που κάνουμε. Είμαστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί και αυτό μπορείτε να το νιώσετε κατά τη συνεργασία μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε απαθανατίσει γάμους και πολλές μοναδικές στιγμές της ζωής σας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Διαφορετικά τοπία από όλη την Ελλάδα, καθώς και πανέμορφα μέρη του κόσμου όπως η Βουδαπέστη, η Ρώμη, η Φλωρεντία τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας www.photomad.gr Σε κάθε γάμο, συμμετέχουν τουλάχιστον τέσσερεις επαγγελματίες, δύο φωτογράφοι και δύο κινηματογραφιστές. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η αληθινή και ειλικρινή σχέση που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Στον τομέα της κινηματογράφισης, το ίδιο το ζευγάρι έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το τελικό βίντεο που παραδίδεται στο ζευγάρι είναι σαν μια πραγματική ταινία.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PHΟTOMAD, ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Η ΑΙΓΙΝΑ, Η ΚΕΡΚΥΡΑ, Η ΥΔΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, Η ΡΩΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ WWW.PHOTOMAD.GR. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΦΗΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 47, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση